Вівторок, 15 лютого 2022 09:55

Для Швеції виготовлять унікальні 45-метрові п’ятисекційні трамваї

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для трамвайної системи Гетеборга замовили 40 п'ятисекційних трамваїв збільшеної довжини 45 метрів у компанії Alstom.

Компанія Alstom отримала замовлення вартістю 100 млн. євро на 40 вагонів трамваю сімейства Flexity для компанії Västtrafik - оператора пасажирського транспорту Гетеборга (Швеція).

Низькопідлогові вагони, що отримали у оператора серійне позначення M34, будуть поставлені в порядку виконання опції до контракту, підписаного в 2016 р. Машини вирізняються збільшеною довжиною п'ять секцій.

Перший вагон нової серії надійде в експлуатацію до кінця 2023 р., завершити постачання передбачається в 2026 р. Раніше, до злиття великих компаній ці трамваї розроблялися корпорацією Bombardier.

Кожен вагон M34 завдовжки 45 м вміщує 319 пасажирів, що на 50% більше у порівнянні з трамваєм M33. Нові вагони виготовлені з урахуванням місцевих кліматичних умов, відповідають вимогам до комфорту, безпеки та екологічних показників.

У салоні передбачені місця для інвалідних крісел та дитячих колясок. Вагони нових серій M33 та M34 замінять поширені в даний час у Гетеборзі трамваї M28 та M29.

Вагони можуть бути обладнані системою виявлення перешкод, використання якої сприяє підвищенню безпеки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, трамваї сімейства Flexity мають модульну конструкцію, що дозволяє адаптувати їх до різних кліматичних умов та вимог до місткості, а також враховувати специфічні побажання замовників.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: