П'ятниця, 28 січня 2022 11:51

Scania представила автобус нового покоління Interlink

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійку шведського виробника доповнила модернізована та призначена для міських та міжміських пасажирських перевезень модель автобуса Interlink.

Автобус останнього покоління Scania Interlink має нове шасі та кузов та пропонує економію палива до 8 %, а також широкий спектр опцій технічних характеристик, розширені функції безпеки, нові служби безвідмовної роботи та значно оновлену зону водія.

Висока гнучкість нового автобуса Scania Interlink пропонує безліч варіантів довжини, компонування салону, багажних відділень, конфігурацій дверей, класифікацій, силових агрегатів та багато іншого.

Нові варіанти Interlink включають більш довгомірні двовісні версії зі збільшеною пасажиромісткістю, а також коротші автобуси на газу. Також пропонується широкий вибір силових агрегатів з низьким рівнем викидів вуглецю.

Робоче середовище водія відрізняється відмінною ергономікою та доступністю, покращеним клімат-контролем, а також функціями безпеки.

Огляд і широкий радіус повороту покращують керованість, а вдосконалені системи допомоги водієві (ADAS) забезпечують контроль над автомобілем за рахунок покращеного керування, кермового керування та гальмування.

Крім того, інтелектуальна система Scania Zone, яка забезпечує дотримання водієм правил швидкості в школах та інших місцях, підвищує безпеку та допомагає звести до мінімуму нещасні випадки.

Новий автобус Scania Interlink відрізняється високою енергоефективністю та суттєвою економією палива до 8 відсотків, завдяки підвищенню ефективності двигуна та трансмісії, а також новій функції «старт-стоп» та круїз-контролю.

Автобус має щадну незалежну передню підвіску, що підвищує комфорт при їзді та збільшує вантажопідйомність на 500 кг.

Транспортний засіб було сконструйовано таким чином, щоб звести до мінімуму пошкодження та уникнути деформації таких компонентів, як система кермового управління, система очищення газів або акумулятори.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий екстер'єр має сучасний вираз завдяки великим бічним вікнам, бі-світлодіодним або бі-галогенним фарам, а також новим бічним та заднім ліхтарям. Розсувні двері з електроприводом збільшують час безвідмовної роботи та знижують витрати на технічне обслуговування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: