Понеділок, 11 жовтня 2021 10:44

IVECO презентувала інноваційний автобус на газі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO Bus продемонструвала свій новий міський автобус малого класу - IVECO Daily Access CNG.

Машина довжиною 7153 мм має 13 місць для сидіння. Зручність посадки-висадки забезпечуює низьку підлогу в центральній частині - висота першої сходинки всього 270 мм, а також двостулкові розсувні двері шириною 1200 мм.

Доступна також відкидна (опція - з електроприводом) рампа для заїзду колясок.

IVECO Daily Access CNG пропонується в різних варіантах, залежно від місткості і конфігурації салону – з габаритною довжиною до 8 м, з можливістю перевезення до 28 пасажирів. У салоні встановлюються кондиціонер, LED-освітлення, мультимедійна система та USB-роз'єми.

Також відзначимо кабіну водія, яка відокремлена від основного салону перегородкою. Тут встановлено інноваційне крісло Hi-Comfort - з подушкою, спинкою і підголовником зі спіненого матеріалу з ефектом пам'яті. Таке рішення застосовується на автобусах малого класу вперше і дозволяє на 30% знизити навантаження на тіло.

У рух IVECO Daily Access CNG приводить двигун на стиснутому природному газі - потужністю 136 к. с. (350 Нм). Він відповідає стандартам Євро 6-VI-E і працює в парі з автоматичною, 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач Hi-Matic.

На даху встановлюються балони на 460 л «блакитного палива», які забезпечують запас ходу до 510 км.

IVECO Daily Access CNG також може комплектуватися фірмовою телематической системою IVECO On Telematics, яка дозволяє ефективно управляти автопарком, зчитуючи різні показники з машин в режимі онлайн, а також здійснювати віддалену діагностику технічного стану.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, продажі нових автобусів IVECO Daily Access CNG стартують на початку 2022 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: