Неділя, 19 вересня 2021 11:25

Представили нові сучасні автобуси із Узбекистану

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, узбецька компанія SamAuto представила свої нові автобуси: міський низькопідлоговий SAZ LE60 і міжміський SAZ HD50.

Ці машини збирають на Самаркандському автомобільному заводі.

Автобус SAZ LE60 - це єдиний низькопідлоговий автобус, сконструйований і виготовлений в Узбекистані. На виставці він був представлений в оновленій модифікації 2021 року.

8-метрова пасажирська машина обладнана 190-сильним японським двигуном ISUZU 4HK1-TCC (Євро-5), 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison, пневматичною підвіскою і дисковими гальмами.

Загальна пасажиромісткість SAZ LE60 становить 56 осіб, для зручності виходу пасажирів автобус оснащений системою «кнілінг», для маломобільних груп населення передбачена апарель.

Також Самаркандский автомобільний завод представив на COMTRANS'21 комфортабельний міжміський автобус SAZ HD50, який вміщає до 44 пасажирів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель оснащена м'якими відкидними сидіннями і багатоканальним кондиціонером, який забезпечує подачу прохолодного повітря над кожним сидінням.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: