Понеділок, 26 квітня 2021 10:23

Корпорація «Богдан» експортує тролейбуси в Чехію

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, корпорація «Богдан» в консорціумі з чеською компанією Tram For Envi поставить шість нових тролейбусів з автономним ходом для транспортної компанії міста Їглава у Чехії.

Угода реалізується за підсумками тендеру, в якому консорціум української та чеської компаній було визнано переможцем майже рік тому.

Це перший випадок постачання нових тролейбусів українського виробництва на ринок Чехії. Постачання має відбутися впродовж 14 місяців.

Згідно до умов угоди, тролейбуси Bogdan T70120 мають бути адаптованими до вимог чеського ринку, зокрема електрообладнання до них має бути поставлено чеською компанією Cegelec.

Цікаво, що у попередні роки контракти на постачання тролейбусів у Чехії вигравала винятково компанія. Škoda Electric, однак прихід на цей ринок інших виробників спричинив істотне зниження цін.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,так, зокрема, сукупна вартість постачання українсько-чеських машин становитиме 2,64 млн євро, тоді як конкуренти пропонували виконати контракт за 3 млн євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: