Середа, 30 грудня 2020 10:25

МАЗ відкрив новий завод електротранспорту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 29 грудня 2020 року на виробничих площах в місті Жодіно (Білорусь) відбулося відкриття нового складального виробництва електротранспорту МАЗ.

Корпус нового складального виробництва, загальною площею понад 6,6 тисяч квадратних метрів, дозволить Мінському автомобільному заводу вийти на новий рівень створення і випуску високоекологічного виду пасажирської техніки: тролейбусів МАЗ 203Т різних модифікацій, в тому числі і зі збільшеним автономним ходом. У перспективі планується організація збирання і електробусів МАЗ 303Е10, виробництво яких почнеться в 2021 році.

Збирання електротранспорту здійснюватиметься за повним циклом, включаючи зварювальні, регулювальні і фарбувальні види робіт. Передбачені також ділянки для налагодження систем управління, діагностики електронних систем, а також контролю і приймання продукції.

Як передає SpecMachinery.com.ua, фахівцям Мінського автомобільного заводу вдалося забезпечити виробничий цикл, при якому з технологічної лінії в рік буде сходити понад 300 одиниць пасажирського електротранспорту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: