Неділя, 25 жовтня 2020 20:12

Провідний виробник електричних автобусів показав в Європі нову модель

Як стало відомо SpecMchinery.com.ua, китайська компанія BYD поставила до Фінляндії перший тривісний 15-метровий електробус.

Китайська компанія BYD, провідний світовий виробник електричних автобусів, показово дебютувала на фінському ринку, отримавши найбільше на даний час замовлення на поставку електробусів до Фінляндії. В рамках контракту китайський виробник електромобілів поставить Nobina, одному з найбільших операторів громадського транспорту Фінляндії і Скандинавії, в цілому 106 електробусів різних моделей, з яких 64 автобуси працюватимуть в столиці Гельсінкі, а інші 42 електробуса - в районі Турку.

Варто відзначити, що фінський дебют BYD є особливо яскравим для виробника, оскільки компанія Nobina стане першим в Європі власником новітнього тривісного низкопольного 15-метрового електробуса. Нова 15-метрова модель від BYD пропонує 47 + 3 посадкових місць і забезпечує дальність ходу 400 км на одній зарядці, що підтверджено в умовах випробувань SORT 2.

Наразі у BYD є більше 400 одиниць електробусів, доставлених або замовлених операторами громадського транспорту в 20 містах по всій Скандинавії, де використання електромобілів стрімко розвивається і росте.

Nobina вже знайома з компанією BYD, адже протягом п'яти років експлуатувала її електробуси, накатавши більше семи мільйонів електричних кілометрів і тим самим скоротивши викиди CO2 приблизно на 7500 тонн. Замовлені Nobina 106 одиниць повністю електричних автобусів почнуть поставлятися оператору в наступному році і будуть включати як 15-метрову новинку, так і 12-метрові і 18-метрові зчленовані моделі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: