Неділя, 26 січня 2020 13:30

Mercedes-Benz показав розумний автодім

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, німецький автоконцерн продемонстрував компактний автофургон Marco Polo з інноваційним інтерфейсним модулем.

На виставці Caravan, Motor and Tourism (CMT) Mercedes-Benz вперше продемонстрував компактний автофургон Marco Polo, оснащений інноваційним інтерфейсним модулем Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC), який перетворює машину в розумний автодім.

Компактний автофургон Mercedes-Benz Marco Polo, оснащений MBAC, дозволяє за допомогою 10,25-дюймового центрального дисплея з сенсорним екраном в кабіні і додатка на смартфоні інтуїтивно керувати широким набором прикладних функцій автомобіля, тим самим забезпечуючи кемпінг абсолютно новим рівнем комфорту.

Варто відзначити, що вперше MBAC була інтегрована в прототипи автобудинків на базі Sprinter в минулому році, а з весни цього вона вже буде входити в стандартну комплектацію Marco Polo.

Основний функціонал MBAC включає в себе можливість контролю рівня запасу питної і технічної води, заряду допоміжної батареї і температури холодильника. За допомогою MBAC можна управляти допоміжним нагрівачем повітря, включаючи програмування його таймера, розгортати і згортати дах з електроприводом, відкривати і закривати люки з електроприводом. Крім цього, також є управління музичною системою, регулювання рівня яскравості і колірної гами внутрішнього і зовнішнього освітлення.

Інтеграція мультимедійних систем MBUX, знайомих за легковиками MercedesBenz, забезпечить Marco Polo ще більшу інтелектуальну мобільність. За запитом доступні різні телеметричні рішення, за допомогою яких можна контролювати тиск в шинах і рівень палива, проводити діагностику через телефон або віддалено, відстежувати транспортний засіб тощо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: