Середа, 20 листопада 2019 13:01

«Богдан» поставив Хмельницькому тролейбуси особливого кольору

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий транспорт переданий місту на умовах лізингу.

20 листопада 2019 року до Хмельницького був відвантажений останній тролейбус «Богдан Т70117» із замовленої партії з 10-ти одиниць, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі АК «Богдан Моторс». Міська влада Хмельницького робить все від них залежне для поновлення парку електротранспорту міста і наразі вже більше 35% відсотків тролейбусів – нові. За словами мера Хмельницького Олександра Симчишина, нові тролейбуси «Богдан Т70117» мають особливий відтінок, «який пасує місту».

Нагадаємо, що ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» в травні цього року уклало договір з Хмельницьким комунальним підприємством «Електротранс» на виготовлення 10 тролейбусів «Богдан Т70117». Транспортні засоби були передані на умовах лізингу.

«Богдан Т70117» – це сучасний український тролейбус, локалізація виробництва якого складає більше 80%. Він оснащений асинхронним тяговим двигуном від харківського заводу «Електроважмаш».

Тролейбуси створені з врахуванням усіх наявних вимог до електротранспорту в Україні. Вони низькопідлогові, крім того, важливою перевагою є наявність автономного ходу.

ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» турбується про якісне та комфортне перевезення пасажирів та сподівається на подальшу співпрацю по оновленню автопарку Хмельницького та інших міст України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: