П'ятниця, 18 жовтня 2019 13:38

Scania офіційно представила сучасний електричний автобус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку презентували в рамках виставки Busworld 2019.

Електричний автобус Scania Citywide у новій лінійці міських та міжміських автобусів вперше представлено на виставці Busworld 2019 у Брюсселі, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

«Ми пишаємось, що можемо запропонувати найширший вибір альтернативних видів палива, а тепер з’явилась ще одна достойна альтернатива – сучасний електричний автобус, – коментує Анна Кармо е Сільва, очільниця підрозділу автобусів Scania. – Попит на електричні автобуси зростає і Scania готова відповідати на потреби ринку, пропонуючи якісні продукти та сервіси».

12-метровий електричний автобус Scania Citywide BEV оснащений потужним електричним мотором 300 кВт. Система охолодження з розпилювачем масла у моторі дозволяє курсувати у гористій місцевості та теплих кліматичних умовах без обмежень обертів двигуна. Навіть на підйомі у 8 градусів, автобус буде їхати зі швидкістю 30 кілометрів. Система охолодження і система кондиціонування працюють паралельно.

Акумулятори розділили – чотири розташовано на даху і чотири у задній частині автобусу, щоб забезпечити нижчий центр гравітації, що краще позначається на їздових характеристиках та рульовому управлінні. Таке розподілення ваги дозволяє перевозити 95 пасажирів.

Автобус Scania Citywide BEV, представлений в рамках виставки Busworld, має обладнання для швидкої підзарядки через інвертований пантограф. Маючи кілька акумуляторів, автобус не поступається у вазі традиційним автобусам з дизельними або газовими двигунами з такою самою пасажиромісткістю. На додаток до зарядного пристрою на даху через пантограф, автобус також може заряджатися змінним періодичним та прямим електричним струмом у депо.

«Маючи запас ходу на 80-150 кілометрів, автобус Scania Citywide підходить для більшості міських маршрутів. Звичайно, кожна транспортна система повинна бути пристосована до власних умов, однак наш аналіз свідчить, що заряджання впродовж дня у більшості випадків забезпечує найкращі економічні показники», – продовжує Анна Кармо е Сільва.

Всі головні компоненти, такі як акумулятори та трансмісія, були розроблені та спроектовані Scania, що важливо з точки зору оптимізації всього транспортного засобу. Таким чином, Scania може нести відповідальність за обслуговування та належну підготовку глобальної сервісної мережі, щоб забезпечити наявність запчастин.

Автобус долучається до нового модельного ряду міських автобусів Scania Citywide, які мають покращені технічні характеристики, вищий рівень комфорту та більшу пасажиромісткість. Також у нових автобусах інтер’єр виконаний у світлих тонах, у салоні більші вікна та вища стеля.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: