Вівторок, 09 квітня 2024 09:51

Дніпру передали автобуси з Італії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, місто Дніпро отримує у якості гуманітарної допомоги міські автобуси з італійського Мілану.

Ці машини будуть розподілені по багатьох регіонах, в тому числі передані, навіть, до деяких громад Одеської області.

Нещодавно міська влада Дніпра домовилася з міською владою італійського Мілану про передачу великої партії автобусів у якості гуманітарної допомоги.

Частина цих автобусів буде згодом розподілена до низки громад України, деякі з них - у Одеській області. Перша партія автобусів вже надійшла до Дніпра.

«Вони в гарному стані. Сюди з Італії приїхали своїм ходом. Наші спеціалісти оглянули їх. Зараз завершуємо документальне оформлення і використовуватимемо їх у різних напрямах для міського господарства», - заявив мер Дніпра Борис Філатов.

Мова йде про автобуси моделі Irisbus 591E CityClass, які виготовлялися у середині 2000-х рр. та мають повністю низький рівень підлоги - тобто, відповідають сучасним вимогам комфорту та екологічним нормам Євро-4.

«Після укладених мерами Борисом Філатовим та Джузеппе Салою домовленостей про співпрацю, Дніпро отримав першу партію автобусів від Мілана.

Далі цим громадським транспортом місто забезпечить місцеве самоврядування по всій країні - там, де це найбільш необхідно людям», - додали в Дніпровській міськраді.

Зазначається, що решта з майже 40 автобусів, які Мілан надає Дніпру як хабу міжнародної допомоги, будуть відправлені до близько десятка українських громад у Волинській, Одеській, Харківській, Полтавській, Рівненській, Черкаській, Херсонській та Хмельницькій областях.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Дніпро також консультує ці громади щодо оформлення необхідних документів для отримання громадського транспорту.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: