Четвер, 07 грудня 2023 09:57

Одесі подарували 10 автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Одеса отримає 10 автобусів великої місткості у якості подарунку чи гуманітарної допомоги від Стамбулу.

6 грудня під час онлайн-зустрічі мерів Одеси і Стамбулу стало відомо, що Одеса незабаром отримає як гуманітарну допомогу партію автобусів та генераторів.

Як заявив мер Стамбула Екмер Імамоглу, мова йде про 10 автобусів та 41 генератор. Зараз представники двох муніципалітетів узгоджують формальні питання передачі техніки.

Конкретні характеристики обіцяних автобусів та їх рік випуску не повідомлялися. Але точно можна сказати, що це будуть автобуси великої або навіть особливо великої місткості.

Разом з вже отриманими автобусами з Німеччини, яких вже надійшло 5 машин з 10 запланованих, це дозволить створити поки що невеликий муніципальний автобусний парк у кількості 20 одиниць.

Раніше, у 2016 р., тодішній мер Стамбулу Кадир Толбаш обіцяв подарувати Одесі 30 вживаних автобусів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, та цього не сталося спочатку через невідповідність призначених для передачі автобусів українським екологічним нормам (автобуси були досить старими), а потім у 2017 р. Толбаш пішов у відставку - і питання було знято з порядку денного.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: