П'ятниця, 13 жовтня 2023 12:50

Ужгород придбав партію вітчизняних автобусів «Електрон»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міська влада Ужгорода продовжує оновлювати комунальний автобусний парк - до міста придбали 13 автобусів великого класу «Електрон».

17 серпня КП «Ужгородський муніципальний транспорт» оголосив тендер на придбання 13 низькопідлогових автобусів із початковою вартістю 137,3 млн грн. - приблизно по 10,56 млн. гривень за один автобус.

За технічними характеристиками, заявленими у тендерній документації, йшлося про автобуси з дизельним двигуном екостандарту не нижче «Євро 5» з трьома двостулковими дверима, розрахований на понад 90 пасажирів із 27-ма сидячими місцями.

Автобус мав бути виготовлений не раніше 2023 року та доставлений Ужгороду до кінця 2024 року.

Участь у торгах, які відбулись 11 вересня, взяло три компанії: ТОВ «Бас Мотор», ТзОВ «Зернотрейд» та ТзОВ «Завод ЕлектронМаш». Найдешевшу пропозицію подав львівський завод – 126 млн грн [приблизно 9,7 млн грн за один автобус].

Львівське підприємство «Завод ЕлектронМаш» виграло тендер на виробництво низькопідлогових автобусів для Ужгорода. Виробник запропонував поставити 13 автобусів за 126 млн грн.

Компанія «Завод ЕлектронМаш» входить до корпорації «Електрон» й створена понад 11 років тому. Виробництво розташоване у Львові на вул. Шевченка, 315.

Більше половини компанії належить ПАТ «Концерн Електрон», також частки мають ПП «Євролізинг», ТзОВ «Діалог Плюс», ТзОВ «Електронтранс» та ТзОВ «Автотрансмаркет».

Нагадаємо, у 2018 році Ужгород закупив перші 10 великих низькопідлогових автобусів львівської компанії «Електрон» вартістю 54 млн грн.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще сім автобусів цього ж виробника придбали в лізинг у 2021 році. Таким чином, в Ужгороді має бути вже 30 муніципальних автобусів великої місткості.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: