Вівторок, 18 липня 2023 09:50

Mercedes-Benz Sprinter City 45 перевели на електротягу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецький виробник мікроавтобусів Tremonia Mobility GmbH, який раніше відомий як Mercedes-Benz Minibuses, представляє чергову новинку.

Це модель на електротязі, яка побудована на базі міської моделі Mercedes-Benz Sprinter City 45.

Партнером виступила литовська компанія Elinta Motors, яка займається переробкою легких розвізних автомобілів, замінюючи ДВС на електромотор.

На сьогоднішній день вона перетворила таким чином вже понад 450 машин, які сумарно проїхали понад 20 млн км.

На даний момент електробус тестується TUV. Особлива увага приділяється стандартним дорожнім випробуванням (SORT).

Виробник повідомив, що їхня новинка, оснащена батареями ємністю 111 кВт.год., показала вражаючий запас ходу у змішаному циклі – 300 км.

Зазначимо, що стандартний Mercedes-Benz Sprinter City 45 має довжину 7,4 м та може перевозити від 22 до 28 осіб. Низькопідлоговий майданчик довжиною 1,8 м і з висотою від землі всього 270 мм полегшує посадку-висадку та обладнаний для перевезення маломобільних людей у візках.

Докладніше ознайомитися з новинкою від Tremonia Mobility можна буде на міжнародній автобусній виставці Busworld Uurope 2023, яка відбудеться в Брюсселі з 7 по 12 жовтня.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зазначимо, що незвичайна назва Tremonia є латинським варіантом назви міста Дортмунд, де розташований завод компанії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: