П'ятниця, 06 січня 2023 10:56

Маршрутка майбутнього: Pininfarina показала незвичайний безпілотний автобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Pininfarina створила концепт безпілотного автобуса для Holon, який оснащується передовими технологіями і має незвичайний дизайн.

Holon Mover отримав футуристичний дизайн із кузовом прямокутної форми. Спереду та ззаду розташована кругла світлодіодна оптика.

Holon та Pininfarina зазначили, що Mover був розроблений з нуля з урахуванням потреб меншин. Він має пандус, щоб допомогти пасажирам з обмеженими фізичними можливостями, та складані сидіння із замками у підлозі для захисту інвалідних візків.

Всередині Holon Mover встановлені кілька великих дисплеїв з інформацією про погоду на вулиці та маршрут. Для людей з вадами зору пасажирів передбачений шрифт Брайля, який оновлюватиметься в реальному часі.

Holon Mover оснащуватиметься резервними датчиками, інноваційною картографічною технологією та передовим програмним забезпеченням для водіння.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, його можна використовувати для перевезення пасажирів в аеропортах, кампусах та парках.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: