Четвер, 14 грудня 2023 11:05

В Україні налагодили виробництво електротракторів із сонячними панелями

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія ElectroAgroTechnic з Дрогобича з недавнього часу займається виготовленням електротракторів.

В основі екологічно чистого трактора Kolos-244 лежить колісна модель Shifeng-244. Трактор укомплектований електродвигуном потужністю 24 к.с., а також інвертором на 220В та 4,7 кВт.

Батарей ємністю 25,6 кВт.год вистачає на 8 - 9 годин роботи. Машина також пропонується і у варіанті із сонячними панелями, які немов дах встановлюються над місцем водія.

Електротрактор Kolos-244 комплектується валом відбору потужності 540 об/хв та має вантажопідйомність задньої навіски 400 кг. Таким чином він може працювати з різним обладнанням: плугом, дисковою бороною, косаркою, подрібнювачем гілок, а також причепом. Маса трактора складає 1100 кг.

Kolos-244 на порядок економічніший за звичайний трактор. На виконання тієї ж роботи, на яку машина з ДВС витрачає один літр дизпалива, електротрактору необхідно всього 2 - 3 кВт.год.

При цьому спрощується його обслуговування, тому що не потрібно міняти мастило та фільтри.

Трактор Kolos-244 також може виконувати функцію великого повербанка, живлячи не лише різний електроінструмент, а й цілі приміщення. В останньому випадку автономність роботи сягає трьох діб.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в планах у компанії ElectroAgroTechnic налагодити виробництво потужніших електротракторів, а також комбайнів та комунальної техніки - з двигунами до 500 кВт.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: