Понеділок, 29 листопада 2021 11:51

Dongfeng представив розкішний мінівен

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, преміальний бренд Voyah, створений компанією Dongfeng, вийшов на ринок із другою моделлю.

Це мінівен Dreamer, який дебютував на автосалоні в Гуанчжоу. Щедро оброблений хромом «Дрімер» з гігантськими ґратами, повністю світлодіодною оптикою та 20-дюймовими колісними дисками має 5315 мм у довжину та 3200 мм між осями, тобто він більший і Lexus LM, і Buick GL8 Avenir.

При цьому салон зробили чотиримісним - з парою роздільних крісел ззаду, з електрорегулюванням, обігрівом, вентиляцією та масажем. Також для задніх пасажирів передбачили окремий монітор, холодильник та інші опції комфорту.

На передній панелі, як і у Voyah Free, знаходяться три дисплеї. Серед усіх характеристик Voyah Dreamer поки що розкрито лише час розгону до 100 км/год – 5,9 секунди, і це заявка на звання одного з найшвидших мінівенів у світі.

При цьому відомо, що обидві моделі нової марки побудовані на власній платформі Dongfeng - ESSA (Electric Smart Secure Architecture) з пневмопідвіскою та тяговою батареєю під підлогою.

Як і Free, Dreamer може оснащуватися виключно електромоторами або отримати додатковий ДВС без механічного зв'язку з колесами, призначений для підзарядки на ходу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробництво Voyah налагоджено в Ухані – на майданчику колишнього спільного підприємства Dongfeng та Renault, з якого французи вийшли минулого року у рамках масштабної реструктуризації бізнесу.