Вівторок, 19 жовтня 2021 10:47

В Україні представили нові вахтовки на повнопривідному шасі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія АМАКО спільними зусиллями з компанією Polycar ввели в експлуатацію три спеціалізовані повнопривідні вахтові машини на шасі повнопривідного IVECO EuroCargo.

Дані автомобілі будуть використовуватися для перевезення бригад по кар'єрним дорогам. Машини IVECO EuroCargo мають потужний дизельний двигун на 252 к.с. та 850 Нм, металевий передній бампер з захисними решітками передніх фар, LED денні ходові вогні, протитуманні фари та ксенонові фари головного світла, що забезпечують чітку видимість у погану погоду.

Також потрібно відзначити комфортний салон вахтового фургону.

Нова вахтовка розрахована на перевезення 22 осіб, для кожного з яких передбачено окреме сидіння. Через специфіку галузей, в яких працює такий тип транспорту, сидіння повинні мати ремені безпеки, бути травмобезпечними, з оббивкою, стійкою до зношення, а також забезпечувати належний рівень комфорту.

Також за комфорт в фургоні на базі IVECO EuroCargo відповідає кліматичне обладнання, а саме подвійна система обігріву: автономний дизельний повітряний обігрівач та система кондиціонування салону.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки стінкам загальною товщиною 50 мм в фургоні зберігається комфортний заданий температурний режим, незалежно від того, мороз чи спека за бортом.