П'ятниця, 13 серпня 2021 11:31

З'явилися патентні зображення нового позашляхового Ford Transit Trail

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в патентне відомство США були подані документи на реєстрацію позашляхового виконання фургона Ford Transit, який піде в продаж під ім'ям Trail.

Патент Ford, поданий в Управління по патентах і товарних знаків США, вказує на нове виконання популярного комерційного автомобіля.

Ford позиціонує Transit Trail як «здатний до бездоріжжя фургон». Машина може похвалитися диференціалом підвищеного тертя і переробленої системою контролю тяги.

Покупці можуть обрати повнопривідну систему, яка зазвичай спрямовує всю потужність на задню вісь, але може відправляти 50 відсотків на передню, коли стає слизько.

Салон має шкіряну оббивку, лобове скло з підігрівом, автоматичні фари і бічні дзеркала заднього огляду з електроприводом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Європі Transit Trail доступний з 2,0-літровим турбодизелем. Американська версія моделі поставляється з безнаддувних двигуном V6 потужністю 275 кінських сил і 355 Нм крутного моменту або 3,5-літровим твін-турбо V6, розрахованим на 310 к.с. (542 Нм).