Вівторок, 27 липня 2021 12:49

Вітчизняний виробник передав ГК «Автострада» шість бортових платформ з КМУ на базі MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виробництві Заводу спецтехніки «Техкомплект» зібрана партія з шести бортових автомобілів MAN TGS 33.440 6x4 BB CH, оснащених крано-маніпуляторними установками PM 47524 PX.

На сьогоднішній день, в Україні - це вже другий монтаж таких великих крано-маніпуляторних установок від торгової марки PM (Італія).

Таке рішення на базі вантажного шасі MAN, оснащеного відкидними бортами, становить реальну альтернативу аналогічному 10-тонному традиційному автокрану, адже запропоновані клієнту надбудови дозволяють на мінімальному вильоті 4,15 м підіймати і опускати вантажі, вагою до 9,61 тонн.

Нові бортові автомобілі відправляться працювати в рамках програми «Велике будівництво» на об'єктах ГК «Автострада», одного з найбільших дорожніх будівельників України.

У Полтавській області, де знаходиться основне виробництво Заводу спецтехніки «Техкомплект», були здійснені наступні роботи:

Великовузлове складання крана-маніпулятора PM 47524 PX і монтаж для нього аутригерів (виносних опор).

Виготовлення відкидних бортів для платформи на базі вантажних шасі MAN, наданих компанією «МАН Трак енд Бас Юкрейн», що входить в групу MAN Truck & Bus AG і є офіційним представником TM MAN в Україні.

Монтаж крано-маніпуляторної установки за кабіною бортового вантажного автомобіля.

Нагадуємо, що італійська компанія PM OIL & STEEL S.P.A. виготовляє крани-маніпулятори з вантажним моментом в діапазоні 1,2-150,3 тм, допустима вантажопідйомність на мінімальному вильоті стріли від 0,99 до 21,84 тонн (в залежності від серії і моделі в серії), що дозволяє задовольнити практично будь-який попит замовника.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крани-маніпулятори виробництва РМ можуть виконувати роботи з вильотом в діапазоні 2,7-45,25 м, в залежності від обраної моделі.