Вівторок, 25 травня 2021 17:48

IVECO нарощує присутність в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні в с. Проліски, що під Києвом, відбулося відкриття найінноваційнішого в Україні сервісного центру IVECO.

Ще в 2018 р, коли був даний старт будівництву нового концептуального сервісного центру IVECO, він мав стати найсучаснішим та найінноваційнішим в нашій країні.

Від початку від нового центру дуже серйозні очікування є у всіх сторін: і у виробника IVECO, і у представництв, і у дилера АМАКО (який безпосередньо і організував будівництво).

Саме тому церемонію закладки першого каменю (а також «капсули часу») в Пролісках відвідали і бренд-президент IVECO, і глава представництва IVECO в нашому регіоні, і власник компанії Alkhorayef Group (яку в Україні представляє АМАКО).

Ще на початку будівництва Іван Ващенко, керівник департаменту АМАКО по реалізації комерційної техніки IVECO, розповідав, що це буде єдиний центр в Україні, який на 100% відповідає всім найжорсткішим вимогам IVECO до центрів вищого класу.

І тепер, 25 травня 2021 р. відбулося офіційне відкриття нового сервісного центру IVECO – повідомляє SpecMachinery.com.ua. Будівництво зайняло менше року, але от отримання дозволу – майже весь інший час.

Новий центр IVECO – «класу А» – обладнаний всім необхідним для виконання всіх видів сервісних робіт.

До вищого класу центр відносить і його розмір (а саме площа 2-поверхової будівлі - близько 1530 кв.м, з яких сервісна зона - 930 кв.м, а вся територія центру займає 1,2 га), і можливостей обслуговування техніки (на території центру розміщено 12 постів – 5 сервісних ліній і 2 поста агрегатного ремонту), і кваліфікації і кількості персоналу, і наповнення складу, і комплектації обладнанням.

Інвестиції АМАКО в центр склали близько $2 млн., половина з яких – це закуплене обладнання (і воно ще буде поповнюватись).

Склад налічує понад 2 тис. лінійок запчастин, а в разі, якщо запчастини з якої-небудь причини не виявиться на складі - її за кілька годин доставлять зі складу імпортера.

Вже сьогодні пропускна спроможність центру становить 12 автівок на день. Однак в планах – вийти на обслуговування 35 машин на добу.

Саме такий серйозний підхід АМАКО і IVECO дозволять помітно наростити присутність бренду на ринку України. До речі, початок року цьому сприяє: компанією АМАКО вже реалізовано близько 115 одиниць автотехніки IVECO. В планах – реалізувати більше 300 машин за рік.

Ще фото: