П'ятниця, 12 березня 2021 10:04

MAN представив «жіночий тягач» WOMAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецький виробник оригінально обіграв назву власного бренду, котра може читатися як «Чоловік», випустивши до 8 березня ексклюзивну модель WOMAN TGX 18.510 GX– «Жінка».

Більшість виробників, що випускають вантажівки, підготували свої привітання до міжнародного жіночого дня. Немає жодних сумнівів в тому, що в темі привітання краще за всіх проявив себе концерн MAN. Адже назва бренду може означати не тільки відому абревіатуру, а й просто слово «Чоловік».

 І ось спеціально до дня 8-го березня MAN зробив виняток в своїх позначеннях. На фото бачимо одну із машин нової моделі TGX, в розкішно оснащеній версії 18.510 GX, і зі зміненою фронтальною емблемою. Тобто, це вже не MAN, а реальна WOMAN, що англійською означає «Жінка».

Додаткові літери унікальної вітальної емблеми були зроблені аналогічно із брендовим шрифтом. А напис в результаті виявився ідеально центрованим на решітці радіатора. Тобто все було виконано просто чудово, і тепер виглядає як високоякісний оригінал. Ймовірно, тягач «WOMAN» викличе чималий інтерес на дорогах і автостоянках.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, унікальна вантажівка буде виконувати звичайні перевезення і керувати нею буде жінка. Шофер для «WOMAN» буде обраний через організацію World Community MAN Trucker, яка є офіційною спільнотою водіїв, що віддають перевагу вантажівкам бренду MAN.