Середа, 17 лютого 2021 12:55

Volvo Trucks отримала замовлення на 2000 вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, логістична компанія Girteka замовила 2000 вантажівок Volvo FH нового покоління

Girteka Logistics, одна з провідних логістичних компаній Європи, замовила не менше ніж 2000 вантажних автомобілів Volvo FH нового покоління. Серед очікуваних переваг від цього значного оновлення автопарку є підвищення рівня безпеки, комфорту водія та зменшення витрати пального.

Компанія Girteka Logistics, що розташована в Литві, має у своєму штаті 15 000 водіїв вантажівок і 8 000 вантажних автомобілів, які обслуговують велику мережу в Європі.

Головними пріоритетами компанії Girteka Logistics є забезпечення високої якості обслуговування, паливна економічність, безпека і комфорт водіїв. І саме на основі цих пріоритетів компанія прийняла рішення інвестувати у 2000 вантажівок Volvo FH нового покоління.

«Новий Volvo FH оптимізує час безвідмовної роботи і паливну економічність, водночас пропонуючи водієві відмінні умови для роботи. Завдяки цій інвестиції ми зможемо досягти підвищення рівня безпеки на дорогах і скороти шкідливі викиди завдяки винятковій ефективності використання пального. Ми дуже раді співпраці з Volvo Trucks на шляху до досягнення нульового рівня аварійності та зменшення впливу на навколишнє середовище», – говорить Едвардас Ляховічюс, генеральний директор компанії Girteka Logistics.

Нещодавно компанія Volvo Trucks випустила абсолютно новий модельний ряд великотоннажних вантажівок, включаючи флагман для магістральних перевезень – Volvo FH. Серед оновлень – новий інтерфейс водія, адаптивні фари дальнього світла для підвищення рівня безпеки, а також покращена паливна економічність.

Крім того, версія I-Save вантажівки Volvo FH поєднує в собі економічний двигун і поліпшені функції економії пального, що дозволяє новій версії I-Save зменшити витрати на пальне до 10 відсотків. Із 2000 нових вантажівок, замовлених компанією Girteka, велику частину становитимуть вантажівки I-Save.

«Ми випробували Volvo FH I-Save і виявили великий потенціал економії пального, що корисно як для бізнесу, так і для клімату», – пояснює Едвардас Ляховічюс.

Girteka Logistics вбачає у цих значних інвестиціях логічне продовження чудових відносин між двома компаніями, що тривають уже 15 років, і безумовно Volvo Trucks такої ж думки.

«Ми маємо довгі та плідні відносини з компанією Girteka Logistics, і ми дуже пишаємося їхнім рішенням інвестувати в наші нові ультрасучасні вантажні автомобілі. Це нове покоління вантажівок знижує викиди шкідливих речовин в атмосферу і виводить ефективність і водійський досвід на абсолютно новий рівень. Я з нетерпінням чекаю співпраці з компанією Girteka Logistics на шляху до більш екологічних перевезень в усіх аспектах», – говорить Роджер Альм, президент Volvo Trucks.

Історично склалося так, що Girteka Logistics фінансує більшість своїх вантажівок Volvo через лізингову компанію Volvo Financial Services, і більшість із 2000 вантажівок, що стали предметом нової угоди, також будуть придбані через цю програму.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, початок виробництва нового модельного ряду вантажних автомобілів Volvo Trucks заплановано на березень 2021 року, і протягом року вантажівки будуть доставлені компанії Girteka Logistics.