Субота, 27 червня 2020 13:39

Вантажівку майбутнього виставили на продаж. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, всього було випущено два примірники Innotruck за підтримки компанії Siemens.

На сайті JamesEdition з'явилася унікальна пропозиція про продаж однієї з двох побудованих вантажівок Innotruck, дизайнером якої є Луїджі Колані.

За підтримки компанії Siemens він розробив і представив у 2012 році футуристичну вантажівку на міжнародній виставці MobiliTec у Німеччині. Автомобіль відрізняється не тільки обтічною формою, а й унікальною екологічною трансмісією, що працює в парі з дизельним мотором.

Кабіна інтегрована в причіп і нагадує ніс винищувача, а велика площа скління забезпечує прекрасний огляд з місця водія. За кріслом «пілота» розташована спальна зона, як і в інших тягачах, призначених для перевезення вантажів на далекі відстані.

Колеса в рух приводять два електродвигуни, що живляться електрикою від дизельного мотора. Завдяки цій особливості трансмісії тягач має чистий вихлоп і величезний запас ходу.

Дуже сміливий дизайн Innotruck не дозволив запустити машину в серію, але багато ідей, що були використані в автомобілі, поступово з'являються у вантажівках. Тому перед вами важлива частина історії.

Вартість вантажівки не вказується, але продавець готовий надати її за запитом, який можна зробити на сайті JamesEdition.