П'ятниця, 21 лютого 2020 16:52

DAF XF отримав ювілейну спецверсію

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks відзначила схід з конвеєра 250-тисячної кабіни Super Space Cab випуском ювілейної спецсерії вантажівок XF.

Машини серії XF Super Space Cab Celebration Edition отримають кабіни зі спеціальним декоративним обклеюванням і розкішним оздобленням салону, зокрема, в стандартну комплектацію увійдуть шкіряні елементи коньячного відтінку.

Кабіни ювілейної спецсерії доступні для тягачів 4x2 FT та 6x2 FTG, а також в будь-якої версії жорсткого шасі.

Вантажівки в ювілейній комплектації можуть оснащуватися двигуном PACCAR MX-11 потужністю 450 к.с. або PACCAR MX-13 потужністю 480 к.с. або 530 к.с.

Особливості внутрішнього оздоблення залежать від країни: кожна версія комплектується відповідно до переваг клієнтів в тому чи іншому регіоні.

Разом з тим, всі автомобілі ювілейної серії будуть поставлятися у виконанні Exclusive зі шкіряними елементами салону.

У комплекті з ліжком поставляється матрац DAF Xtra Comfort товщиною 15 см, крім того, в стандартну комплектацію входять система навігації DAF TNR, клімат-контроль з панеллю керування на задній стінці кабіни і об'ємний холодильник DAF.

Вантажівки DAF XF Super Space Cab Celebration Edition вже доступні для замовлення у офіційних дилерів марки.

Кабіна DAF 3600 Space Cab зі збільшеною висотою даху вперше була випущена в 1984 році, ще більш простора Super Space Cab - в 1994-му.