П'ятниця, 20 вересня 2024 12:08

IVECO і Hyundai представили комерційне авто з нульовими викидами eMoovy

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO розширює асортимент легких комерційних автомобілів на електробатареях з абсолютно новим шасі eMoovy.

Цей автомобіль є результатом партнерства з Hyundai Motor Company, яке розпочалося у 2022 році після підписання угоди.

Це співробітництво вже привело до спільної розробки eDaily Fuel Cell та запуску міського автобуса E-WAY FCEV.

Новий eMoovy - перше електричне шасі на 3,5 тонни у своєму сегменті в Європі. Його легко адаптувати до різних типів застосувань, а високоефективна батарея та швидка зарядка забезпечують високу універсальність.

Платформа eLCV, створена Hyundai, включає найсучасніші технології електромобільності, зокрема перевірену електросистему та безпечну інтелектуальну систему управління батареєю. А також унікальну підвіску, розроблену для підвищеної маневровості та максимального комфорту.

Разом з об'ємом вантажного відсіку до 10 м³ eMoovy пропонує притаманну більшим транспортним засобам вантажність , зі здатністю перевезення до 1,5 тон вантажу.

Низький профіль платформи також полегшує швидке, легке та ергономічне завантаження і розвантаження.

Електродвигун потужністю 160 кВт (215 к.с.) має найвищу пікову потужність у своєму класі та забезпечує максимальний крутний момент 350 Нм. eMoovy доступний з двома варіантами батарей на 76 кВт і 63 кВт, що гарантує великий запас ходу.

З батареєю місткістю 76 кВт eMoovy забезпечує запас ходу понад 320 км у циклі WLTP – тобто, достатню автономність для виконання бізнес-місій в межах міста.

Додатково, з можливістю швидкої зарядки до 350 кВт (найшвидшої у своєму сегменті ) автомобіль досягає виняткової дальності робочого ходу в 100 км менш ніж за 10 хвилин, що забезпечує неперевершену мобільність.

eMoovy також пропонує зручне рішення по зарядці джерелом змінного струму вдома вночі в режимі Mode 2, через побутову розетку однофазним струмом до 7 кВт і трифазним режимом до 11 кВт.

Функція Vehicle to Load додає ще більше універсальності eMoovy, забезпечуючи подачу змінного струму 230 В для живлення електричних приладів потужністю до 3,6 кВт.

Ця функція дозволяє використовувати електропостачання в кабіні для роботи обладнання та електроінструментів або забезпечення живлення кузовних установок, таких як рефрижераторні установки.

Крім того, адаптер для зарядного гнізда на передній частині автомобіля може слугувати джерелом змінного струму.

Цифрова кольорова панель приладів діагоналлю 12.3 дюйма, розташована високо на панелі для оптимального огляду інформації про автомобіль, а інформаційно-розважальна система пропонує чітку та інтуїтивно зрозумілу навігацію на великому 10.25-дюймовому дисплеї LCD.

Продуманий інтер’єр кабіни також забезпечує достатньо місця для зберігання речей водія, що дозволяє тримати все в порядку та безпеці.

Тут є підігрів та вентиляція сидіння з екошкіри, підігрів керма та ефективна система кондиціонування повітря, яка забезпечує комфортний мікроклімат в кабіні протягом року. Інтуїтивно зрозумілий електронний селектор перемикання передач кнопкового типу покращує комфорт під час керування.

Інтелектуальна система рекуперативного гальмування автоматично контролює етапи гальмування, забезпечуючи плавність їзди.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, функція безключового доступу Keyless Entry & Go значно полегшує процес доставок.