Субота, 10 квітня 2021 23:42

Kögel представив новий полегшений напівпричіп

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинку характеризують збільшений корисний об'єм і знижена споряджена маса.

Нова модель Kögel Mega Lightplus є напівпричепом із заниженою підлогою, і його маса не перевищує 5400 кг. За словами автовиробника це на 700 кг менше, аніж до початку процедури по зниженню ваги.

Такий результат був досягнутий за рахунок масового використання алюмінієвих компонентів, таких як диски, резервуари для стисненого повітря, підставка заднього порталу та елементи каркаса. Сталева рама також була переглянута в бік полегшення ваги конструкції. Також було встановлено легші шини.

При цьому, незважаючи на здійснену оптимізацію, напівпричіп Kögel Mega Lightplus є міцним і довговічним.

Наявність в серійній комплектації підйомного даху істотно спрощує бічне завантаження. Також в напівпричепі можна без проблем встановити один на одного три ґратчастих ящика.

Ще одним корисним нововведенням став профіль даху Г-подібної форми, що забезпечує постійну 3-х метрову висоту завантаження навіть при завантаженні напівпричепа по ширині піддону.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, трейлер в серійній комплектації здатен задовольняти вимоги щодо жорсткості кузова DIN EN 12642 code XL, а директива Daimler 9.5 забезпечується без застосування вставних планок.