Понеділок, 22 березня 2021 11:15

IVECO Daily визнали «Легкою вантажівкою року-2021»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на тлі сильної конкуренції у сегменті 3,5-7,5 т, Van Fleet World присуджує IVECO Daily свій титул «Легка вантажівка року» 2021 року

Компанія IVECO перемогла в черговому рейтингу зі своєю популярною моделлю Daily. Щорічна премія Van Fleet World Honours вручається виробникам, обслуговуючим компаніям і персоналіям автоіндустрії за видатні досягнення в своєму секторі.

«Загальна вага від 3500 кг до 7 500 кг - це невеликий, але значний сектор ринку, який не відчуває недоліку в конкуренції. Daily пропонує найширший діапазон ваги у цьому секторі, вибір потужності дизеля або природного газу, механічної або автоматичної коробки передач, а також безліч розмірів кузова та варіантів переобладнання », - прокоментував нагороду IVECO редактор Van Fleet World Джон Кендалл.

Томас Хільзе, президент бренду IVECO, заявив: «Ми дуже пишаємося тим, що наш IVECO Daily вже вдруге відзначили цією нагородою. Це унікально універсальний транспортний засіб, що пропонує чудові враження від водіння. Його вдосконалене підключення відкриває світ високо персоналізованих послуг, розроблених, щоб допомогти власникам автопарку та менеджерам ефективно, стійко та вигідно вести свій бізнес. Це справді повне транспортне рішення, здатне задовольнити конкретні вимоги кожного власника автопарку».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вже вдруге IVECO Daily здобула перемогу в цій категорії, вперше відзначившись у 2019 році!