Вівторок, 15 грудня 2020 09:43

МТЗ представив нову лісову машину на базі трактора

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Мозирський машинобудівний завод, що входить до складу «МТЗ-Холдингу», розпочав випуск оновленої лісової вантажно-транспортної машини моделі МПТ-461 з приводним напівпричепом.

МПТ-461.2 призначена для збору і вивезення сортиментів з важкопрохідних і заболочених місць. Від попередньої моделі вона відрізняється більшою вантажопідйомністю і збільшеною прохідністю.

Згідно із заявою виробника, обсяг вивезення сортиментів на МПТ-461.2 з приводним напівпричепом збільшиться на 30-60% в порівнянні з попередньою версією.

Новинка складається з енергетичного засобу МУЛ-1221, обладнаного відповідно до вимог техніки безпеки для роботи в лісі, і напівпричепа з додатковим гідравлічним приводом коліс і гідроманіпулятором.

Сама колісна машина виготовлена ​​на базі трактора такою самою моделлю. На ній встановлені захисні огорожі, бічні фари, посилені диски задніх коліс із захистом вентилів шин. Також конструктори передбачили пневмопривід гальм причепа, передні баластні вантажі, передній буксируючий пристрій та посилену кабіну з реверсивним сидінням.

Як передає SpecMachinery.com.ua, напівпричеп отримав полегшену конструкцію і високопродуктивний маніпулятор, оснащений додатковим гідравлічним приводом коліс 2WD (Black Bruin B250).