Понеділок, 10 грудня 2018 10:00

Zoomlion готується стати лідером з виробництва підйомників

Великий китайський виробник будівельної техніки компанія Zoomlion заснувала новий підрозділ по виробництву самохідної підйомної техніки.

Новий майданчик розташувалася в китайській провінції Хунань, має 5 автоматизованих виробничих ліній, включаючи 27 зварювальних роботів і 9 автоматично керованих візків.

Нова виробнича лінійка, на першому етапі, включає в себе різні моделі самохідних підйомників підйомників, а телескопічні та колінчасті підйомники.

Спираючись на власні передові технології, фінансові можливості і розвинену мережу продажів Zoomlion планує реалізувати в 2019 року 6 000 самохідних підйомників різних типів на загальну суму 72 мільйони доларів США.

Всього ж тільки один виробничий комплекс Zoomlion в Чанша може виробляти до 12 000 самохідних підйомників підйомників в рік.

Відзначимо, Zoomlion має п'ять власних науково-дослідних центрів по всьому світу, в тому числі один в США, спеціалізований виключно на самохідних підйомниках.

Нагадаємо, один із заводів концерну (а саме спільне білорусько-китайське підприємство ТОВ «Зумліон-МАЗ») розташований в Білорусі. Підприємство спеціалізується на виробництві, реалізації та сервісному обслуговуванні спеціальної техніки з навісним обладнанням «Zoomlion» на базі шасі «МАЗ». І вже ряд готової продукції було поставлено в Україну.