Середа, 22 травня 2019 19:49

Київський завод виготовив електроталі для унікальної лінії по виробництву цементу

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Київський крановий завод виконав поставку 24 електричних канатних талей «Podem» різної вантажопідйомності (від 1,0 до 40,0 тонн) одному з провідних виробників цементу в Україні. Вони будуть задіяні для монтажу та технічного обслуговування унікальної технологічної лінії з виробництва цементу.

Про це розповіли в прес-службі заводу – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Як йдеться в повідомленні, в ході переговорів з замовником було складено детальне технічне завдання для кожної талі. Залежно від виконуваних завдань, умов експлуатації, габаритних розмірів обслуговуючих майданчиків і типів монорейкового шляху були обрані канатні талі з нормальною (тельфер з нормальною будівельною висотою) або зі зменшеною будівельною висотою (тельфер зі зменшеною будівельною висотою). При цьому для кожної з них були підібрані оптимальні швидкості підйому та пересування, а також необхідні прилади безпеки.

Всі поставлені електроталі будуть задіяні для виконання монтажу та подальшого технічного обслуговування різних вузлів і механізмів (електродвигуни, редуктори, рухомі частини) унікальної нової технологічної лінії з виробництва цементу. Запуск нової лінії дозволить підприємству випускати додатково понад 1,5 млн. тонн цементу на рік.