Четвер, 11 березня 2021 09:28

MAN отримав найбільше в історії замовлення на фургони

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міжнародна компанія Falck Danmark A/S, що надає рятувальні послуги, уклала рамкову угоду з MAN Truck & Bus.

Контракт передбачає систематичну заміну спеціалізованих автомобілів Falck в п'яти європейських країнах протягом п'яти років. За цим контрактом покупець може замовити до 2500 фургонів MAN TGE, що робить MAN Falck кращим постачальником фургонів.

Група компаній Falck зі штаб-квартирою в столиці Данії Копенгагені є міжнародним постачальником рятувальних послуг з більш ніж 30 000 співробітників в 35 країнах. Спектр послуг Falck включає в себе автомобілі швидкої допомоги та пожежогасіння, транспортування пацієнтів, машини швидкої допомоги і транспорт. Компанія уклала широку рамкову угоду з MAN Truck & Bus, що стосується транспортних засобів для перевезення пацієнтів.

За умовами контракту група Falck може замовити до 2500 MAN TGE до кінця 2026 року. Ці сучасні та надійні автомобілі можуть замовити п'ять національних організацій Falck: в Данії, Німеччині, Великобританії, Швеції та Іспанії. MAN буде постачальником базових автомобілів, а обладнання і кузови будуть проводитися авторитетними виробниками у відповідності до директив Falck. Уже розміщені перші замовлення за контрактом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для виробника автомобілів з Мюнхена це найбільше замовлення в історії комерційного автомобіля TGE в сегменті з максимально допустимою масою від 3,0 до 5,5 т. Ці автомобілі представлені в лінійці MAN з 2016 року.