Неділя, 30 січня 2022 11:32

IVECO представив перший в світі автобус із високим рівнем біозахисту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автобус IVECO BUS Crossway, що належить Італійському Червоному Хресту, став першим у світі автобусом із високим рівнем біозахисту.

Італійський Червоний Хрест вибрав Crossway від IVECO BUS для свого нового транспортного засобу з високим рівнем біозахисту.

Це перший у світі транспортний засіб, здатний перевозити до 41 потенційно заразних людей плюс 6 членів екіпажу в умовах повної безпеки в межах обмежених зон, таких як аеропорти, а також у житлових приміщеннях, лікарнях та закладах догляду.

Машина довжиною 12 метрів оснащена двигуном Cursor 9 від FPT Industrial. Унікальна установка включає камеру негативного тиску, яка являє собою прозору оболонку, що оточує пасажирський салон, де різниця тиску зовні запобігає витоку повітря.

Екіпаж може контролювати тиск у камері, насичення вуглекислим газом, температуру та стан фільтрів за допомогою вбудованого цифрового інтерфейсу.

Цей спеціальний автобус IVECO BUS Crossway, замовлений Італійським Червоним Хрестом, оснащений електрогідравлічним підйомником для інвалідних візків і має високі стандарти комфорту: кондиціонер, нічне освітлення, аудіорозсіювання, тоновані вікна та туалети всередині біокамери.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оббивка та інтер'єр покриті матеріалами, що легко миються, для забезпечення ефективної дезінфекції.