Понеділок, 11 жовтня 2021 10:44

IVECO презентувала інноваційний автобус на газі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO Bus продемонструвала свій новий міський автобус малого класу - IVECO Daily Access CNG.

Машина довжиною 7153 мм має 13 місць для сидіння. Зручність посадки-висадки забезпечуює низьку підлогу в центральній частині - висота першої сходинки всього 270 мм, а також двостулкові розсувні двері шириною 1200 мм.

Доступна також відкидна (опція - з електроприводом) рампа для заїзду колясок.

IVECO Daily Access CNG пропонується в різних варіантах, залежно від місткості і конфігурації салону – з габаритною довжиною до 8 м, з можливістю перевезення до 28 пасажирів. У салоні встановлюються кондиціонер, LED-освітлення, мультимедійна система та USB-роз'єми.

Також відзначимо кабіну водія, яка відокремлена від основного салону перегородкою. Тут встановлено інноваційне крісло Hi-Comfort - з подушкою, спинкою і підголовником зі спіненого матеріалу з ефектом пам'яті. Таке рішення застосовується на автобусах малого класу вперше і дозволяє на 30% знизити навантаження на тіло.

У рух IVECO Daily Access CNG приводить двигун на стиснутому природному газі - потужністю 136 к. с. (350 Нм). Він відповідає стандартам Євро 6-VI-E і працює в парі з автоматичною, 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач Hi-Matic.

На даху встановлюються балони на 460 л «блакитного палива», які забезпечують запас ходу до 510 км.

IVECO Daily Access CNG також може комплектуватися фірмовою телематической системою IVECO On Telematics, яка дозволяє ефективно управляти автопарком, зчитуючи різні показники з машин в режимі онлайн, а також здійснювати віддалену діагностику технічного стану.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, продажі нових автобусів IVECO Daily Access CNG стартують на початку 2022 року.