Середа, 19 січня 2022 12:53

Liebherr представив три нові колісні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові машини L550, L566, L580 - тепер найбільші представники серії, які відрізняються вищим перекидальним навантаженням і потужнішими двигунами.

Крім того, нові колісні навантажувачі оснащені ковшами більшого розміру та новою електрогідравлічною системою попереднього підсилення, яка сумісна з різними інтелектуальними пристроями.

Нові колісні навантажувачі L 550, L 566 та L 580 оснащені гідростатичною коробкою передач ходового механізму. В L 550 потужність двигуна була збільшена приблизно на 17%.

Оскільки дизельний двигун на машинах Liebherr розташований ззаду, де він слугує додатковою противагою, колісні навантажувачі більш стійкі і мають вище перекидне навантаження.

Liebherr також пропонує зважуючий пристрій, сумісний із новою електрогідравлічною системою. Система допомоги водієві автоматично виконує функцію контрольної ваги, надаючи дані про процес навантаження в режимі реального часу.

Прямі лінії у задній частині кабіни та велика площа скління дозволяють максимально збільшити огляд. Крім того, нова камера заднього ходу, вбудована в капот двигуна, допомагає водієві оглядати зону навколо задньої частини навантажувача.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова електрогідравлічна система попереднього посилення гарантує точне та акуратне виконання рухів.