П'ятниця, 02 квітня 2021 12:45

Liebherr представив новий кран-«таксі»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Liebherr створила новий мобільний будівельний компактний кран-таксі MK 73-3.1

Мобільні будівельні крани призначені для використання в якості кранів-таксі, і з урахуванням цього MK 73-3.1 також розроблений для використання лише з оператором.

Цей кран приводиться у повну робочу готовність за 10 хвилин. Додаткові транспортні засоби для MK73-3.1 не потрібні. Кран з електричним приводом може живитися від електромережі або від вбудованого генератора.

Для MK 73-3.1 компанія Liebherr вибрала перевірену технологію в надзвичайно компактній формі. Цей невеликий мобільний будівельний кран поєднує в собі всі функції свого старшого «брата» MK 88-4.1.

При загальній довжині 13,80 м, ширині 2,75 м і висоті 4,0 м він вражаюче компактний і, завдяки цьому, надзвичайно простий в маневруванні. Машина пропонує максимальну вантажопідйомність 6 тонн.

Новітній мобільний будівельний кран Liebherr був розроблений з урахуванням вимог, що висуваються до будівельних майданчиків з високою щільністю забудови та виступаючими краями. За довжини стріли 38,5 м воін забезпечує вантажопідйомність головки стріли 2000 кг з відповідним додатковим баластом.

У положенні стріли з піднятою під кутом 45 градусів кран досягає висоти підйому 51 м і має максимальну вантажопідйомність 2800 кг; до 1850 кг на голівці «гуська».

Як і його старші брати, MK 73-3.1 працює на місці від електромережі, або від джерела живлення на місці, або від вбудованого електрогенератора. Це забезпечує дуже тиху роботу і відсутність шкідливих викидів, що, в свою чергу, ідеально підходить для роботи в нічний час і в місцях, чутливих до шуму.

Допоміжні системи, такі як режим точного позиціонування Micromove, забезпечують точне переміщення вантажу. П'ять програм рульового управління з активним рульовим керуванням заднім мостом і бічний опорою дозволяють використовувати кран на особливо вузьких будівельних майданчиках.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткові опції, такі як діаграма навантаження Load Plus і посилений ходовий механізм візка, ще більше підвищують продуктивність крана. Це дає змогу підіймати на 50% більш важких вантажів в положенні зі стрілою 45 °.