Вівторок, 02 березня 2021 16:22

В Україні з’явився новий ексклюзивний представник спецтехніки Case CE

Про це SpecMachinery.com.ua повідомили в прес-службі компанії Aleanda.

Компанія Aleanda уклала договір, і з першого березня 2021 року стала ексклюзивним представником CASE Construction Equipment в Україні – йдеться в повідомленні.

«Представляти американський бренд на ринку України - це важливий крок вперед. Нам дуже приємно, що саме нам доручено презентувати бренд Case Construction на українському ринку» - кажуть в компанії.

Що ж було до 1 березня 2021 р.?

Як уже розповідав SpecMachinery.com.ua, історія будівельної та дорожньої техніки Case Construction в Україні налічує не один рік, проте вона не була безхмарною.

Перші поставки будівельної техніки Case Construction в Україні почалися ще в кінці 90-х. Однак початковий етап становлення ринкових відносин не сприяв цивілізованому ринку, і перші виходи Case Construction на ринок України не можна назвати успішними. З'являлися і зникали дилери; нові дилери намагалися вирішити проблеми із запчастинами та обслуговуванням, залишені попередниками. А це аж ніяк не додавало ентузіазму покупцям.

Потужне перезавантаження Case Construction в Україні відбулася в 2016 р., коли ексклюзивним дистриб'ютором будівельної техніки Case в Україні стала компанія АМАКО. Контракт з CNH Industrial на ексклюзивне дистриб'юторство був підписаний ще восени 2015 р.

Основним завданням, яке поставила для себе компанія, це було потрапити в ТОП-3 продавців будівельної техніки в Україні. І для цього були всі підстави як з боку Case, так і АМАКО.

З боку Case - в модельній лінійці є всі машини для дорожнього, житлового будівництва, для земельних робіт, кар'єрів та ін. Така модельна лінійка перекриває потреби понад 90% клієнтів в Україні.

З боку АМАКО - 14 представництв в Україні, акцент на сервіс і запасні частини.

Новий дистриб'ютор, навіть знаючи про те, що «спадщиною» попередніх дилерів є проблеми з сервісним обслуговуванням, взяв під свою опіку не тільки техніку, яку продав через свої структури, а також і техніку, яка вже знайшла своїх покупців. Для цього були підготовлені майстерні, навчений персонал.

Однак, це все ж виявилося досить серйозною ношею, і через деякий час компанія вирішила зосередитися на інших напрямках (і брендах) техніки, згорнувши активність в даному сегменті.

Нове перезавантаження Case Construction в Україні, як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, відбулося в 2018 році: на зміну АМАКО прийшов новий офіційний дистриб'ютор - компанія Titan Machinery, добре відома в сегменті техніки для аграріїв.

Крім широкої мережі представництв, Titan Machinery має ще один незаперечний «плюс»: компанія реалізує і обслуговує аграрну техніку бренду Case IH. Тому переорієнтуватися (а, скоріше, додати) в свій портфель будівельну лінійку - не складало ніяких труднощів.

Перша презентація будівельної техніки Case від Titan Machinery відбулася в Києві на сільгоспвиставці Агро-2018.

Наступним кроком стало відкриття великого і добре оснащеного сервісного центру у Львові, який відвідали віце-президент Case CE в регіоні EMEA Хосе Квадрадо, віце-президент Titan Machinery в Європі Крістіан Міттердорфер, тодішній директор Titan Machinery Україна Юрій Алаторцев, а також безліч гостей з Європи і Америки.

Як розповів Хосе Квадрадо, над виходом техніки Case на ринок України обидві компанії - і Case CE і Titan Machinery - працювали вже два роки. І найважливішим фактором у плані - було не тільки налагодження продажів техніки, а й забезпечення якісного сервісного обслуговування.

В найближчих планах було відкрити нові центри в Одесі та Дніпрі, а згодом – в багатьох областях України.

Але, навіть з такими очікуваннями, і друге перезавантаження потроху згорнулось, а Titan Machinery зосередився на сільгосптехніці.

Третє перезавантаження Case CE в Україні

Тож, з першого березня 2021 року ексклюзивним представником CASE Construction Equipment в Україні стала компанія «Алеанда».

Компанія вже більше 13 років реалізує на ринку України б/в та нову спецтехніку, забезпечує сервісне обслуговування, продаж запчастин, експертну підтримку на етапі купівлі та експлуатації спецтехніки. В компанії є програми лізингу та навчання операторів.

В лінійці «Алеанди» техніка таких брендів як Hidromek, Hammer, Fiori, MB Crusher, Ansan та ін.

Що до нового бренду, наразі компанія «Алеанда» формує склад запчастин, який вже зовсім скоро буде налічувати весь арсенал запчастин до спецтехніки Case. Офіційний відділ сервісного обслуговування Case представлений чотирма виїзними сервісними бригадами.

Будівельна техніка Case для України більш ніж актуальна. А чи зможе «Алеанда» реалізувати її потенціал - можна буде переконатися вже дуже скоро.