Середа, 20 травня 2020 12:13

Volvo CE представляє в Україні нові гусеничні асфальтоукладальники

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, основна перевага асфальтоукладальної техніки Volvo - це, перш за все, використання запатентованої системи подвійного трамбуючого бруса.

В Україні повним ходом йде будівництво доріг. Що однозначно радує, «руки» у шляховиків доходять навіть до найбезнадійніших ділянок. Таких як Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв, Київ-Знам'янка та Запоріжжя-Маріуполь.

Але для того, щоб ремонтні роботи були виконані якісно, ​​необхідно використовувати надійну та професійну спецтехніку. Саме для дорожніх робіт різного масштабу і складності Volvo Construction Equipment пропонує кілька моделей гусеничних асфальтоукладальників. Це новинки на українському ринку P4820D ABG шириною 2,5-6,5 м, P6820D ABG та P7820D ABG шириною 2,5-9 м, а також перевірена модель P8820c ABG шириною 2,5-13 м.

Асфальтоукладальники Volvo давно зарекомендували себе в Україні тільки з найкращого боку. На даний момент перераховані моделі задіяні в великих проектах з будівництва доріг в Київській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій, Луганській та Донецькій областях.

Основна перевага асфальтоукладальної техніки Volvo - це, перш за все, використання запатентованої системи подвійного трамбуючого бруса. Вона дозволяє досягти максимального коефіцієнта ущільнення при укладанні асфальтового покриття, що, в свою чергу, дає можливість скоротити кількість наступних проходів катка. А це суттєво знижує фінансові витрати, а також скорочує час на прокладку дорожнього полотна при збереженні його відмінної якості. Крім того, трамбуючий брус виконаний повністю з загартованої сталі і має тривалий термін служби. При необхідності брус можна легко замінити, що економить гроші і збільшує час продуктивної експлуатації.

Ще однією важливою перевагою є той факт, що всі компоненти асфальтоукладальників виробляються виключно на заводі Volvo. Це гарантує їх довговічність, надійність і безвідмовність в роботі, високу паливну економічність.

Якщо ж говорити про достоїнства саме D-cерії асфальтоукладальників (P4820D, P4820D, P7820D), то це:
- наявність незалежних приводів з електронним управлінням для кожної гусеничної стрічки і оптимальний розподіл ваги, що забезпечує плавну укладку дорожнього полотна в будь-яких умовах експлуатації; присутність високотехнологічних електронних систем управління для контролю всіх процесів (наприклад, телематики CareTrack);
- спеціальні функції, такі як система видалення парів бітуму, для безпечної і комфортної роботи оператора машини;
- найкраща в галузі продуктивність плит від 1,5 до 16 м при ширині укладання і швидкості укладання до 1500 т/год, а також універсальний набір плит для різних завдань.

В Україні асфальтоукладальники Volvo CE представляє компанія ETS Group, офіційний дилер Volvo CE.