Четвер, 12 листопада 2020 16:25

В Україні урочисто презентували нові моделі Volvo FH, FM і FMX

Як передає SpecMachinery.com.ua, в Україні з’явилися нові моделі тягачів Volvo оновлених лінійок. FH, FM та FMX. Урочиста презентація новинок відбулася у Києві.

Нагадаємо, що оновлений тягач Volvo FH отримав покращену кабіну, інноваційні функції безпеки та орієнтоване на водія робоче середовище. За словами виробника, в машинах нового покоління зробили максимальний акцент на водіях, оскільки вони чинять величезний вплив на показники перевізників з точки зору продуктивності, ефективності та обслуговування клієнтів. Нове робоче місце зосереджене навколо модернізованої приладової панелі, оснащеної повністю цифровим 12-дюймовим дисплеєм приладів з високою роздільною здатністю. Додатковий 9-дюймовий боковий дисплей забезпечує інформаційно-розважальні функції, навігаційну допомогу, інформацію про транспортний засіб та відображення видів з камер.

Новий Volvo FH оснащений фарами з адаптивним дальнім світлом, які покращують безпеку для всіх учасників дорожнього руху, автоматично відключаючи вибрані сегменти світлодіодного дальнього світла, коли вантажівка наближається до зустрічного транспортного засобу або до іншого транспортного засобу ззаду. Дальнє світло підлаштовується, коли камера і датчик виявляють інші транспортні засоби або коли камера виявляє зміни в кількості світла навколо вантажівки.

Інші функції підвищення безпеки на Volvo FH включають круїз-контроль під час руху схилами, який встановлює максимальну швидкість для запобігання небажаного прискоренню під час руху під гору, та вдосконалену систему адаптивного круїз-контролю (ACC), яка працює на всіх швидкостях включно до 0 км/год.

Гальмівна система з електронним управлінням (EBS), яка є обов'язковою складовою таких функцій безпеки, як Система попередження зіткнення з функцією екстреного гальмування та Електронна програма стійкості, тепер є стандартною для нової вантажівки. Система динамічного управління від Volvo, з такими системами безпеки як Система утримання смуги і Система підтримки курсової стійкості, тепер також доступна як опція.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, істотні покращення торкнулися інших представлених відтепер абсолютно нових моделей лінійок Volvo FM і Volvo FMX. Детальніше про них читайте у наступних наших матеріалах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: