П'ятниця, 06 листопада 2020 12:00

Газова IVECO S-Way визнана «Найстабільнішою вантажівкою-2021»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, першість у номінації «Найстабільніша вантажівка-2021» в конкурсі італійського спеціалізованого видання віддано вантажівці IVECO S-Way NP 460 LNG. Однією із переваг цієї моделі моделі, за словами організаторів конкурсу є те, що її автономність ходу на природному газі сягає 1600 км.

Як повідомляють в компанії, IVECO S-Way поєднує в собі все найкраще з передового досвіду IVECO у галузі використання газу у якості пального. Це поєднується із інноваційними рішеннями, розробленими для отримання повного пакету функцій та індивідуальних послуг, орієнтованих на водія, власника вантажівки і бізнесу в цілому – передає SpecMachinery.com.ua.

Також IVECO S-Way NP 460 LNG демонструє відмінні показники споживання пального – в середньому, проїжджаючи 4,12 км на 1 кг газу.

Нова кабіна дає змогу повною мірою використовувати внутрішній простір. Так, її висота становить 2100 мм. Також тут забезпечена ідеальна шумоізоляція. На додачу до багатьох систем допомоги в керуванні автомобілем, виробник машини пропонує нові послуги зв’язку, які ще більше підвищують стабільність роботи.

Томас Хільзе, президент бренду IVECO: «Ми пишаємося цією важливою нагородою, яка підтверджує наш погляд на життєво важливу роль природного газу в забезпеченні стабільності роботи транспорту на великих відстанях. Це єдине рішення, яке доступне одразу. Це вихідна точка на шляху до нульових викидів, і IVECO S-Way доводить, що це вже реальність. Ми прислухалися до думки водіїв і спроектували кабіну таким чином, щоб вони відчували себе там, немовби вдома. Інфраструктура розподілу СПГ розвивається швидко і вже охоплює основні європейські транспортні коридори. Субсидії та заохочення, запроваджені в різних країнах, роблять ці транспортні засоби дедалі більш цікавою пропозицією».

Дійсно, IVECO S-Way NP 460 LNG поєднує в собі найкраще, що можуть запропонувати сучасні технології, забезпечуючи комфорт, безпеку, підключення та стійкість. Так, усіма робочими функціями можна дистанційно керувати за допомогою програми MY IVECO EASY WAY - від освітлення до кондиціонера, від інформаційно-розважальної системи до вікон та дверей. Кабіна була посилена, щоб забезпечити механічний опір, що відповідає стандартам ECE R29.03. Передня вісь була налаштована для зменшення гальмівного шляху на 15%, додатково підвищуючи загальну безпеку.

Потужний модуль Connectivity Box забезпечує безліч функцій та нових послуг, покликаних покращити життя водія на борту та максимізувати прибутковість власника. Він підтримує зв’язок автомобіля зі спеціалістами IVECO в диспетчерській, які постійно контролюють транспортний засіб.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це дає змогу ефективно планувати зупинки технічного обслуговування та ремонту, щоб продовжити час безвідмовної роботи вантажівки. Система оцінки стилю водіння надає рекомендації в режимі реального часу, які допоможуть їздити ефективно та безпечно.

Стабільна робота автомобіля передбачає його тиху роботу та низький рівень викидів. Працюючи на біометані, він виробляє на 95% менше CO2.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на європейському ринку IVECO реалізував вже понад 35 000 автомобілів на природному газі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: