П'ятниця, 02 жовтня 2020 10:31

IVECO виграла рекордний тендер на поставку газових вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник відвантажить 100 автомобілів аргентинській компанії.

Виробник вантажівок і автобусів IVECO виграв рекордний тендер в Південній Америці, в рамках якого виробник відвантажить нафтогазовій компанії NRG Argentina S. A. 100 вантажівок Stralis Natural Power, що працюють на стиснутому природному газі (CNG). Крім того, NRG Argentina S. A. придбала 100 контрактів на технічне обслуговування вантажних автомобілів, що дозволить IVECO створити ексклюзивний сервісний центр в провінції Ріо-Негро в центральній Аргентині, де розташована штаб-квартира аргентинської компанії.

NRG Argentina S.A., ключовий постачальник в галузі, дотримується стратегії ведення бізнесу потрійного впливу, яка фокусується не тільки на економічному успіху, але і на способах зменшення впливу на навколишнє середовище і сприяння відповідальному використанню ресурсів.

Вантажівки Stralis Natural Power Trucks максимізують екологічні переваги природного газу, забезпечуючи зниження витрат на паливо від 40% до 50% в порівнянні з їх дизельними «однокласниками» і скорочення викидів до 90% діоксиду азоту, 99% твердих часток і 10% діоксиду вуглецю.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: