Четвер, 24 вересня 2020 12:27

Volvo тестує електричні вантажівки в реальних умовах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, ще одна транспортна компанія приєдналася до тестування електровантажівок в рамках проекту Volvo LIGHTS.

Логістика перевезення вантажів змінюється. З'являються товаророзподільчі центри в різних регіонах, що скорочує транспортне плече. Вимоги регулюючих органів по нормуванню часу роботи водіїв теж вносять свої корективи. Все це дає можливість скоротити безперервний пробіг вантажних автомобілів і, в свою чергу, використовувати машини на електричній енергії.

У зв'язку з цим, все більше транспортних компаній включаються в проекти з тестування електромашин. У Каліфорнії вже третій перевізник включив в свій парк автомобілів нові електричні тягачі важкого класу Volvo VNR Electric.

«Оскільки рух товарів в США змінюється від більш далеких перевезень до регіональних і вузлових моделей, це ідеальний сценарій для включення електрифікації в нашу регіональну стратегію перевезень», - «Наша виконавча команда рада співпраці з командою Volvo LIGHTS для прискорення переходу до автопарку з нульовим рівнем викидів, щоб ми могли знизити викиди вуглекислого газу, скоротити наші експлуатаційні витрати і забезпечити кращі умови праці для наших водіїв», - сказав Джим О'Лірі (Jim O'Leary), віце-президент NFI Industries.

У вантажівок Volvo VNR Electric відсутні викиди шкідливих речовин в атмосферу, вони виробляють менше шуму, вібрації і у них більш низька тепловіддача, в порівнянні з дизельними машинами. До того ж у батарейних електровантажівок відмінний крутний момент і ефективність.

«Коли я розганяють вантажівку Volvo VNR Electric, я відчуваю потужність. Це відбувається швидко і дуже плавно. Я дуже радий керувати нию», - зазначає Франциско Дельгадо (Francisco Delgado), водій транспортної компанії NFI з більш ніж 20-річним досвідом роботи з вантажівками великої вантажопідйомності.

Пілотний проект Volvo LIGHTS триватиме до 2021 року. У Volvo Trucks North America сподіваються, що це дозволить зібрати необхідні статистичні дані, критично важливі для успішного широкого комерційного використання цих автомобілів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: