Неділя, 13 вересня 2020 12:15

На базі вантажівки Scania створили унікальний автомобіль з кухонним модулем. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, трейлер довжиною вісім метрів виготовив місцевий виробник причепного обладнання Burgers Carrosserie.

Нещодавно велокоманда Jumbo-Visma із Нідерландів отримала унікальний автомобіль Scania R410 з кухонним модулем, що дозволить краще піклуватися про спортсменів під час змагань. «Пересувне робоче місце та кухня з таким професійним рівнем обладнання та посуду - це мрія кожного шеф-кухаря», - каже координатор з питань харчування команди Карін Ламбрехце.

Як і будь-яка професійна спортивна команда, у Jumbo-Visma працює персонал, який піклується про добробут своїх спортсменів під час поїздок. Карін тепер не може дочекатися, щоб вирушити в дорогу. Наступні змагання включають Тур де Франс, де команда Jumbo-Visma виступить у сильному складі.
Щодня під час велосипедних перегонів Карін та її команда кухарів готують п’ять збалансованих та індивідуально приготовлених страв для своїх підопічних.

«Крім того, що нове обладнання надає можливість дотримуватись гігієнічних норм та забезпечує безпеку харчових продуктів, ми можемо ефективно працювати, попри швидкий темп перегонів, де кожна хвилина на вагу золота. У нас є можливості для приготування пасти, запікання курки, овочів на пару, випікання хліба та інших страв».

Трейлер довжиною вісім метрів виготовив місцевий виробник причепного обладнання Burgers Carrosserie. Напроти робочої зони є лінія із морозильними камерами, холодильниками, духовками та мікрохвильовими пічками. Генератори забезпечують потужність 220В для електроприборів, також є резервуари з чистою та використаною водою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: