Неділя, 06 вересня 2020 12:28

FAW представила новий високотехнологічний самоскид

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка призначена для експлуатації на міських будівельних майданчиках і шахтах із зарядними пристроями для батарей.

Незважаючи на пандемію COVID-19, китайський державний автомобілебудівник First Automobile Works (FAW) продовжує йти в ногу з глобальним трендом електрифікації та боротьби за екологію.

Нещодавно корпорація FAW представила свою високотехнологічну новинку - новий електропривідний самоскид Jiefang J6P, призначений для експлуатації на міських будівельних майданчиках і шахтах із зарядними пристроями для батарей. Зовнішній вигляд акумуляторного самоскида Jiefang J6P нічим не відрізняється від його дизельного старшого брата, крім зеленого забарвлення, що підкреслює його екологічність.

Електричний привід J6P живиться від літій-залізо-фосфатного акумулятора нового покоління «Нінде» ємністю 432 кВт-год і пропонує діапазон ходу до 215 км. Безпечність акумулятора забезпечує нова розробка FAW - система рідинного охолодження, що формує стабільність температури акумулятора при високих навантаженнях.

Силова лінія акумуляторного самоскида J6P представлена ​​двигуном потужністю 476 к. с. з максимальним обертовим моментом 2550 Нм. У парі з силовим агрегатом працює 12-ступінчаста коробка-автомат від моделі вантажівки Jiefang CA12TAX230A3.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: