Неділя, 05 липня 2020 20:09

Вантажівку Scania перетворили на розкішну автовіллу. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, зараз кемпер виставлений на продаж.

Цей автодім можна назвати одним з найшикарніших. Побудований він на базі вантажівки Scania R480, а виготовлений на замовлення алюмінієвий будинок має кілька спалень, ванну і навіть гараж з майстернею.

Дивовижний кемпер створений компанією VAEX The Truck Traders з Нідерландів і виставлений на продаж у Facebook. Ціна не вказана, але вона, напевно, дуже висока.

Автодім оснащений навігацією, камерами заднього виду, парктроніками. Інженери зберегли оригінальну спальню в кабіні вантажівки зі складним ліжком.

За кабіною розташовані кухня і вітальня, причому кухня обладнана повноцінною чотирьохконфорочною індукційною плитою, великою повнорозмірною раковиною і холодильником об'ємом 185 літрів з морозильною камерою. У вітальні стоїть великий диван і 32-дюймовий телевізор з плоским екраном. До речі, всього в кемпері три телевізори.

Також в житловій зоні є головна спальня і окрема спальня для дітей, де встановлено телевізор і ігрова приставка Playstation. Ванна кімната одна. Але вона повнорозмірна і оздоблена каменем. У ній встановлено велику душову кабіну, раковину і стандартний унітаз.

В Scania змонтований резервуар на 750 літрів прісної води, 420-літровий каналізаційний бак і додатковий резервуар на 200 літрів під унітазом. У кемпера є навіть водяний підігрів підлоги, який, як і інше електричне обладнання, живиться від дизельних генераторів.

У задній частині автобудинку розташований гараж, і хоча його фотографії немає, розробники кемпера кажуть, що там - робочий стіл і кілька шаф з інструментами, а також невеликий холодильник, раковина і сифон для прийняття душу на відкритому повітрі. Але і це не все - там же встановлені пральна машина і сушарка для одягу. Є навіть повітряний компресор.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: