Четвер, 19 березня 2020 11:37

«АвтоКрАЗ» поставив до Азербайджану партію унікальних восьмиколісних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машини обладнані 375-сильним дизельним двигуном Євро-5.

«АвтоКрАЗ» виконав чергове замовлення на КрАЗ-7140Н6 для ВАТ «Азнафтомаш», повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автозаводу. ВАТ «Азнафтомаш» (Азербайджан) — багаторічний партнер «АвтоКрАЗу», який використовує КрАЗи у якості носія для важких підйомних бурових установок. Це підприємство — виробник різного нафтогазового устаткування, підйомних агрегатів, спеціальної техніки та інструментів для нафтогазової галузі.

Автомобіль-шасі КрАЗ-7140Н6 колісної формули 8×6 призначений для монтажу установок промислового призначення та технологічного обладнання, для експлуатації дорогами всіх категорій та бездоріжжям. Шасі агрегатовано 375-сильним дизельним двигуном Євро-5 із механічною дводіапазонною 9-ступеневою КЗП, сухим однодисковим зчепленням та АБС. Рульовий механізм — інтегрального типу з вбудованим гідропідсилювачем. Кабіна автомобіля — капотна, тримісна.

КрАЗ-7140Н6 має збільшену вантажопідйомність (більше 30 т), що стало визначальним при виборі нафтовиками бази для бурової установки УП-100/125, що призначена для обслуговування газових та нафтових свердловин. Опробування першої поставленої партії автомобільних шасі КрАЗ-7140Н6 пройшло з успіхом і продемонструвало позитивні результати. Тому в «Азнафтомаші» було вирішено продовжити співробітництво та замовити чергову партію унікальних восьмиколісних КрАЗів.

Азербайджанські партнери цінують КрАЗи за високу вантажопідйомність, надійність конструкції, простоту обслуговування та ремонтопридатність.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: