Вівторок, 11 лютого 2020 01:50

Нове покоління вантажівок MAN: ексклюзивні фото

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, сьогодні в іспанському місті Більбао відбулася презентація нової генерації вантажних автомобілів MAN. Тепер розповімо трохи подробиць.

MAN Truck & Bus реалізував наймасштабніший проект за 20 років, результатом якого стало нове покоління вантажних автомобілів – передає SpecMachinery.com.ua.

У рамках проекту було витрачено 12 млн. робочих годин, безпосередню участь у проекті брали 2100 співробітників MAN, на випробуваннях автівки проїхали 4 млн. км. Як розповіли представники компанії, нове покоління вантажівок представляє розвиток MAN Truck & Bus – від виробника транспортних засобів до постачальника інтелектуальних рішень для транспорту.

І тепер, нові серії MAN TGX, TGS, TGM та TGL – від 7,5 до 41 тонн – мають вісім різних варіантів нових кабін, різноманітні шасі для кожного сектора використання. Автівки забезпечують економію палива у 8%, що дозволяє скоротити і CO2; а новітні системі допомоги, включаючи систему допомоги в повороті, підвищують безпеку на дорозі.

«Ми робимо бізнес наших клієнтів простішим, ефективнішим і тим самим більш успішним. Спрощення бізнесу - це наша ціль. Нова генерація вантажних автомобілів MAN дозволяє досягати її набагато досконаліше, ніж будь-коли раніше» – розповідає Йоахім Дріс, голова виконавчого комітету MAN Truck & Bus SE.

Інженери компанії оптимізували робоче місце водія у вантажівці таким чином, щоб воно максимально відповідало щоденним потребам водія, підвищуючи продуктивність і зменшуючи втому.

Новинки комплектуються новітніми економічними двигунами Euro 6d, що були представлені у минулому році. Вдосконалена аеродинаміка автомобіля також грає роль у зменшенні споживання пального.

Комплексні вдосконалення компонентів автомобілів дозволяють скоротити витрати на обслуговування за рахунок подовженого терміну служби.

«Цифровізована» система управління та контролю допомагає зменшити експлуатаційні витрати, контролювати стан автомобілів, та допомагає керувати та контролювати автопарк в цілому.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: