Понеділок, 17 лютого 2020 21:25

МАЗ представив новий надважкий самоскид-позашляховик

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на «домашній» виставці МАЗ показав новинку 2020 року - повнопривідний автомобіль-самоскид з колісною формулою 8х8 МАЗ-65262L.

Самоскид МАЗ-65262L вантажопідйомністю 36700 кг призначений для перевезення різних будівельних і промислових сипучих вантажів до будівельних об'єктів і місць видобутку піску, глини, каменю і т.д. по технологічних дорогах і по автомобільним дорогам загального призначення при дотриманні вимог щодо допустимих ваговими параметрами і правилам проїзду при їх перевищенні – передає SpecMachinery.com.ua.

Самоскид оснащений двигуном WeichaiPower WP 12.460E50, екологічного класу Євро-5, потужністю 333 кВт, з обертовим моментом 2 110 Нм. На автомобіль встановлюється 6-ступінчаста коробка передач Allison 4500.

Самоскид обладнаний П-образною платформою об'ємом 25 куб.м із заднім розвантаженням, з заднім бортом і подовженим козирком для захисту водія в кабіні при перекиданні автомобіля і від падаючого вантажу при проведенні вантажно-розвантажувальних робіт.

Рама автомобіля сходового типу виготовлена ​​з штампованих, штампозварних і литих деталей. Всі деталі рами кріпляться самостопорними болтами. На рамі передбачені передня і задня буксирні вилки під палець діаметром 52 мм.

Передня підвіска на першій і другій осях - ресорна, малолистова з сайлентблоками, стабілізаторами поперечної стійкості і гідравлічними амортизаторами телескопічного типу; задня підвіска - ресорно-балансирна, багатолистова, зі стабілізатором поперечної стійкості на задньому мосту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: