Четвер, 09 січня 2020 14:19

У Лас-Вегасі представили нові моделі електричних та автономних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки розроблені спільно компаніями Paccar та Dana.

На виставці технологічних інновацій CES 2020, що проходить в Лас-Вегасі, компанія Paccar, виробник вантажівок Peterbilt, Kenworth та DAF, представила низку вантажних новинок. На стендах представлені повністю електричні вантажні машини, оснащені розробленою компанією Dana системою e-Powertrain і електронної установкою прямого приводу Spicer Electrified.

Представлені середньотонажні вантажівки Kenworth K270E і Peterbilt 220EV здатні долати на одній зарядці до 200 миль (320 км). Час зарядки від мережі постійного струму становить приблизно одну годину, що робить ці машини ідеальними для регіональних вантажоперевезень.

Крім того, Paccar представив на виставці CES 2020 автономний вантажний автомобіль Kenworth T680. Машина розроблена в інноваційному центрі компанії.

Вантажівка оснащена системою ГЛОНАСС, камерами, датчиками LiDAR та радарами для визначення навколишньої дорожньої обстановки, ідентифікації і відстеження об’єктів. Автономне програмне забезпечення і логіка контролю зворотного зв’язку розміщені на п’яти комп’ютерах, які записують до 1 ТБ даних на годину.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: