П'ятниця, 13 грудня 2019 10:27

Китайський автогігант посилить напрямок вантажівок спеціалістом з Tesla

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий фахівець стане віце-президентом з розвитку бізнесу вантажівок у Північній Америці.

Аарон Гілмор призначений віце-президентом з розвитку бізнесу вантажівок BYD, де він буде курирувати управління проектами, інжиніринг, продаж та післяпродажне обслуговування.

Досвідчений топ-менеджер, Гілмор прийшов в BYD з Tesla Inc., де він був директором з будівельних, військових та федеральних продажів. Раніше з 2009 по 2017 рік, до роботи в Tesla, Гілмор був віце-президентом з розвитку сонячної енергетики в корпорації SolarCity в Сан-Матео (Каліфорнія).

«Аарон розуміє місію BYD і відповідає нашій культурі. Він привносить різноманітні навички в BYD з багаторічним досвідом в якості лідера в своїх попередніх ролях. З огляду на наше успішне розгортання важких вантажівок в портах і для приватних клієнтів, BYD вже зарекомендувала себе як лідер галузі. Наш план полягає в тому, щоб Аарон створив сильну і різноманітну команду з глибоко талановитим персоналом», – сказала Стелла Лі, президент BYD North America.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: